Over Ons

Dit innovatieve plan om met jongere werkzoekenden op een dynamische manier aan de slag te gaan komt voort uit eigen ervaringen op de verschillende festivals die wij bezocht hebben het afgelopen jaar. (Slogan help werkeloze jongeren uit de shit)
U als Festival organisatie hoeft geen kosten te maken voor dit mooie traject. Shit Job levert de luxe toiletunits (doorspoel max 1liter verbruik) U bespaart zelfs geld voor u festival. U hoeft nauwelijks of geen toiletten meer zelf te huren. U als festival organisatie doet mee aan MVO doordat Shitjob bij u op het festival staat helpt u jongere Werkloze uit de Shit. Shit Job zorgt dat deze jongeren weer een baan/studie/cursus kunnen krijgen. Shit Job zet zelf professionele schoonmakers in –en er komen kandidaten met een uitkering ( WWNV of WW of Wa-jong of WIA etc.) Shit-Job houd de organisatie op de hoogte van de ontwikkelingen van de kandidaten als deze weer aan het werk zijn of terug naar school of een cursus hebben gevolgd. Zodat de Organisatie kan laten zien dat zij jongeren aan een baan hebben geholpen omdat zij hebben gekozen voor Shitjob.

Iedereen kent het gevoel van onbehagen op elk willekeurig festival als het biertje of de hamburger zijn weg naar de vrijheid zoekt wel. Oh, en nu moet ik naar het toilet.

In het begin van elk evenement valt het allemaal nog wel mee, maar als er honderd mensen gebruik hebben gemaakt van het toilet van jouw keuze veranderd het gevoel hierbij. En zeker als het gezellig begint te worden en mensen de huiselijke realiteitszin beginnen te verliezen en zich wanen in een andere wereld, verandert het toilet in een ranzige omgeving waar elke aanraking met deze ruimte als vies wordt ervaren. En dan heb ik het nog niet eens over de attributen die achterblijven na een gezamenlijk bezoek van deze meestal te kleine maar oh zo noodzakelijke sanitaire ruimte.

Meerdere malen hebben wij de service geleverd deze ruimtes te reinigen na een weekend dolle festivalpret. Je weet niet wat je aantreft, gebruikte condooms, compleet vervuilde toiletten met de muren vol poep. Verstopte potten met kledingstukken erin gepropt. En natuurlijk de doordringende lucht van oude urine.

Om het festival tot een compleet feest te maken hebben wij een geweldige oplossing hiervoor. Wij bieden gedurende het hele festival een superschoon, goed onderhouden en van alle gemakken voorzien doorspoel toiletten aan waar je in ruil voor 1 consumptie per dag gebruik van kunt maken. Om het nog mooier te maken, zorgen wij ervoor dat deze toiletruimtes milieu-neutraal zijn. Wij gebruiken grondwater voor het spoelen, voeren de afvalstoffen netjes af en gebruiken op het toilet ecologische producten die goed afbreekbaar zijn. We hebben toiletpapier en geen schuurpapier om je billetjes af te vegen en een opfrishoek waar lekkere hand zeep staat Deo spiegels een lekker snoepje etc. Tevens worden de toiletten continu bijgehouden door de kandidaten.

Tevens geven we jonge werkzoekenden de kans binnen deze service een baan te verdienen. Door samen met ons deze service aan te bieden kunnen wij ervoor zorgen dat deze mensen het hele festivalseizoen aan het werk zijn met een goed toekomstperspectief binnen de schoonmaakbranche. Naast de activiteiten op de festivals in de periode van maart tot oktober gaan we met deze mensen aan de slag om een passende baan voor hen te vinden.

Binnen het festivalseizoen krijgen de kandidaten ook betaald voor de verleende service, wat dan weer voordelen biedt voor de betrokken gemeentelijke instelling. Zo heeft iedereen hier profijt van. De festivalorganisatie krijgt tevreden bezoekers, de jonge werkzoekende vind een baan en de gemeentes besparen op uitkeringskosten.